Daily Current Affairs 10 March 2020 In Hindi/English

Free Daily Current Affairs 10 march 2020 In Hindi/English

Daily Current Affairs 10 March 2020 



HIMEXAM .COM द्वारा प्रतिदिन  Current Affairs  के प्रश्न-उत्तर हिंदी में प्रकाशित किए जाते है  . यह   प्रश्न-उत्तर गवर्नमेंट एक्साम्स के लिए बहुत ही उपयोगी है । UPSC , SSC , RRB  , BANKING  STATE PSC प्रतियोगी परीक्षाओं के लिए महत्वपूर्ण प्रश्नोत्तर ।HIMEXAM.COM  का उदेश्य डेली करेंट अफेयर्स प्रश्नोत्तरी , विदेश और भारत सरकार की नितियां , केंद्र व राज्य सरकार की योजना , खेल गतिविधियाँ , पुरूस्कार , दिन -दिवस से सम्बंधित नवीनतम अपडेट उपलब्ध कराना है । तो चलिए Daily Current Affairs 10 march 2020 In Hindi ||Daily Current Affairs I10 march 2020 In Englishके बारे में विस्तार से जानते हैं । Daily Current Affairs 10 march 2020 In Hindi| Daily Current Affairs 10 march  2020 in english


Daily Current Affairs 10 March 2020

Daily Current Affairs 10 March In Hindi



Question 1 :- हाल ही में मूडीज ने जी-20 की ग्रोथ आउटलुक को घटाकर कितना प्रतिशत  कर दिया है??
Answer :- 2.1  %

Question 2 :-हाल ही में पोशन अभियान के प्रतिभागियों की सूची में  शीर्ष पर कौन सा राज्य रहा है ??
Answer :- तमिलनाडु 

Question 3 :-हाल ही में महिला टी 20 विश्व कप खिताब किस देश ने  जीता है ??
Answer :- ऑस्ट्रेलिया 

Question 4 :- हाल ही मे TOISA (टाइम्स ऑफ इंडिया स्पोर्ट्स अवार्ड्स) पुरस्कारों के चौथे संस्करण का आयोजन कहा पर  किया गया??
Answer :- नई दिल्ली 

Question 5 :-हाल ही में 500 T20 खेलने वाले पहले खिलाड़ी  कौन बने??
Answer :-वेस्टइंडीज के कप्तान कीरोन पोलार्ड

Question 6 :-हाल ही में यूक्रेन के नए प्रधानमंत्री  कौन बने??
Answer :-डेनिस शिमगल


                                             Daily Current Affairs 10 March 2020 In English



Question 1: - Recently Moody's has reduced the G20 growth outlook to what percentage?
Answer: - 2.1%

Question 2: - Recently which state has been at the top in the list of participants of Potion Campaign ??
Answer: - Tamil Nadu

Question 3: - Which country has won the Women's T20 World Cup title recently ??
Answer: - Australia

Question 4: - Recently the fourth edition of TOISA (Times of India Sports Awards) Awards was organized on
Answer: - New Delhi

Question 5: - Recently who became the first player to play 500 T20 ??
Answer: -West Indies captain Kieron Pollard

Question 6: - Recently who became the new Prime Minister of Ukraine ??
Answer: -Dennis Shimgal



Like Our Facebook PageClick Here
Advertisement With Us Click Here
To Join WhatsappClick Here
Online StoreClick Here


Post a Comment

himexam.com

copyright@2019-2020:-himexam.com||Designed by Gaurav Patyal

Contact Form

Name

Email *

Message *

Theme images by enjoynz. Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget