Wednesday, July 14, 2021

HP Giriraj July 2nd Week Current Affairs 2021 In English

 

HP Giriraj July 2nd Week Current Affairs 2021 In English

||  HP Giriraj July 2nd  Week Current Affairs 2021||  Himachal Pradesh Giriraj July 2nd Week Current Affairs 2021 Question Answer ||

  

HP Giriraj July 2nd Week Current Affairs 2021 In English

Question 1:- When will the monsoon session of the state legislative assembly start??

Answer :- 02 August 


Question 2: - How much has been increased in the honorarium of ASHA workers??

Answer :- 750


Question 3: - Recently, where will a permanent police post open in the state??

Answer:- Kufri


Question 4: - Recently who has taken oath as the governor of the state ??

Answer:- Rajendra Vishwanath Arlek


Question 5: - Recently under whose chairmanship a meeting of the State Single Window Approval and Monitoring Authority has been held ??

Answer:- Chief Minister Jai Ram Thakur 


Question 6 :- How many youths of Sirmaur have been benefited by skill development schemes??

Answer :- 5807


Question 7: - How many families have got housing from the welfare 'Swarna Jayanti Ashray Yojana'??

Answer:-3,419


Question 8 :- What is the percentage increase in monthly GST collection in Himachal Pradesh in the month of June this year as compared to the month of June last year??

Answer:-7 

HP Giriraj July 2nd Week Current Affairs 2021

CLICK HERE FOR FULL PDF





                                    Join Our Telegram Group

No comments: