Daily HP GK Important Question Answer In English Set-3

Daily HP GK Important Question Answer In English Set-3

||Daily HP GK Important Question Answer in English Set-3||Daily Himachal Pradesh GK Important Question Answer in english Set-3|| 

Daily HP GK Important Question Answer In English Set-3


21. At which place H.P. Agriculture  University is situated ? 

Answer-Palampur


22. At which place of Kinnaur district. Jawahar Navodya School is situated ?

Answer-Rikangpio


23. Who is the Chancellor of H.P. Agriculture University, Palampur?

Answer-Governor of H.P.


24. When was H.P. Agriculture University, Palampur established? 

Answer-1978 A.D.


25. On whose name, the name of Agriculture University, Palampur has been kept ??

Answer-Chaudhary Shrawan Kumar


26. Who was the first Vice-Chancellor of Horticulture and Forestry University, Nauni (Solan)?

Answer-M.R. Thakur


27. In which district Y.S. Parmar Horticulture and Forestry University, Nauni is situated ?

Answer-Solan


28. How many Govt. Universities are there in H.P. (till 2008) ?

Answer-Three


29. Nauni is famous for

Answer-H.P. Y.S. Parmar Horticulture and Forestry University


30. In how many districts of H.P., Sarva Shiksha Abhiyan is being run?

Answer-In all 12 districts





               Join Our Telegram Group

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad