Daily HP GK Important Question Answer In English Set-5

Daily HP GK Important Question Answer In English Set-5

||Daily HP GK Important Question Answer in English Set-5||Daily Himachal Pradesh GK Important Question Answer in english Set-5||

Daily HP GK Important Question Answer In English Set-5


41. At which place H.P. University Regional Office is situated ?

Answer-Dharamshala 

42. At which place H.P. University (1970) is situated ?

Answer-Summerhill (Shimla) 

43. The name of Forestry and Garden University in Solan (Nauni) is

Answer-Y.S. Parmar University (1985) 

44. Motilal Nehru Library is situated in

Answer-Solan

45. At which place Technical University of H.P. is situated ?

Answer-Hamirpur

46. At which place in Pangi Block of  Chamba District Govt. of India has given approval to open Model School?

Answer-Hillour

47. Which programme has been started in H.P. to make Science and Mathematics popular and innovative from sixth to eighth class?

Answer-Paryas

48. Govt. of India has given approval to open a Model School in which block of Sirmaur district?

Answer-Shilai

49. Dr. Rajendra Prasad Medical College is situated in

Answer-Tanda (Kangra)

50. Indira Gandhi Medical College is situated in

Answer-Snodan (Shimla) 





               Join Our Telegram Group

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad