Daily HP GK Important Question Answer In English Set-6

Daily HP GK Important Question Answer In English Set-6

||Daily HP GK Important Question Answer in English Set-6||Daily Himachal Pradesh GK Important Question Answer in english Set-6||

Daily HP GK Important Question Answer In English Set-6


51. The name of Snodan State Hospital, in 1985 A.D., was replaced to

Answer-IGMC (Shimla)

52. The name of Rippan Hospital, built in 1885, was replaced in 1990 to

Answer-Deendayal Upadhayay Dispensary

 53. The old name of Kamla Nehru Hospital

Answer-Lady Reiding Hospital

 54. IGMC is situated in Shimla. RajendravPrasad Medical College is situated in

Answer-Kangra (Tanda)

55. Deendayal Upadhayay Hospital (old name Rippan Hospital) of Shimla, at present, is under

Answer-IGMC

56. The name of Ayurvedic College of Papraula (Kangra) is

Answer-Rajiv Gandhi Ayurvedic College

57. Central Potato Research Institute is situated in

Answer-Kufri (Shimla)

58. At which place of H.P., Pashcher Institute which was made by Sir David Sample in 1990 A.D., oldest of India which prepares Anti Rabies Vaccine (medicine of dog-bite), is situated?

Answer-Kasauli (Solan)

59. Central Research Institute (CRI) is situated in

Answer-Kasauli (Solan)

60. IIAS is situated in

Answer--Shimla


Join Himexam Telegram Group


                                 Join Our Telegram Group :- Himexam


Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad