Daily HP GK Important Question Answer In English Set-10

 

Daily HP GK Important Question Answer In English Set-10

||Daily HP GK Important Question Answer in English Set-10||Daily Himachal Pradesh GK Important Question Answer in english Set-10||

Daily HP GK Important Question Answer In English Set-10


91. The biggest district of H.P. from viewpoint of area is 

Answer-Lahaul-Spiti

92. The smallest district of H.P. from viewpoint of area is

Answer-Hamirpur

93. Who was the first Chief Commissioner of H.P.?

Answer-N.C. Mehta

94. Who was the first Chief Justice of H.P.?

Answer-Justice Hamidulla Beg

95. Who was the first Chairman of H.P. Public Service Commission?

Answer-K.S. Katoch

96. The height of Kandaur Bridge (Bilaspur) is

Answer-60 metres

97. The first D.G.P. of H.P. Police was

Answer-I.B. Negi

98. In which district the least populated village is situated ?

answer-Kullu

99. The district with maximum urban population is

Answer-Shimla

100. The district with least urban population is

Answer-Lahaul-Spiti and Kinnaur 



👉अक्टूबर 2021 से अक्टूबर 2022 तक HPSSC द्वारा पूछे गए HP GK के सभी प्रश्न उत्तर 

👉अगस्त 2021 से अगस्त 2022 तक HPSSC द्वारा पूछे गए INDIAN GK के प्रश्न उत्तर

👉HPSSC Sub Inspector Exam Test Series 2023(Total Test 10 With Answer Key) @Start 25 November 2022

👉HPSSC JOA IT (Post Code-965,1000) Exam Test Series 2022(Total 10 Test with Answer Key )


Join Himexam Telegram Group


                                 Join Our Telegram Group :- Himexam



Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad