Daily HP GK Important Question Answer In English Set-2

Daily HP GK Important Question Answer In English Set-2

||Daily HP GK Important Question Answer in English Set-2||Daily Himachal Pradesh GK Important Question Answer in english Set-2|| 

Daily HP GK Important Question Answer In English Set-2


 11. What is the name of the Great Khali ? 

Answer-Dalip Singh Rana(Ghiraina, Sirmaur)

12. To which, game the great Khali is related ?

Answer-Wrestling (WWE)

13. On which ground, Durand Cup was started?

Answer-Annadel (Shimla) 

14. To which district, shooter Vijay Kumar is related ?

Answer-Hamirpur

15. To which game Kala Rana is related ?

Answer- Volleyball

16. At which place Indira Gandhi Sports Indoor Stadium is situated ?

Answer-Shimla

17. Chaudhary Charanjit Singh was captain of Indian Hockey Team in 1964 Tokyo Olympics. He was related to which district ?

Answer-Una

18. What for Shimla is famous ?

Answer-For Annadel Ground

19. When was U.S. Club in Shimla established?

Answer-1844

20. At which place of H.P., Regional Engineering College (REC) was established in 1986-87? 

Answer-Hamirpur


Join Himexam Telegram Group


                                 Join Our Telegram Group :- Himexam


Post a Comment

0 Comments

Top Post Ad

Below Post Ad

Ads Area